اعلانِ چرایی خصوصیشدن محتوا در کاغذ استنسیل
[مدتزمان خواندن: < 1 دقیقه]
از تاریخِ ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، برخی از مطالب وبلاگ کاغذ استنسیل فقط برای مشترکان در دسترس خواهد بود. چرا؟
- شما در وبلاگ کاغذ استنسیل هستید. خوش آمدید. اینجا هزینۀ سالانه (و گاه ماهانه) هاست و دامنه و گواهی SSL و اینترنت دارد.
- برای فراگیری آنچه میدانم، برای آموختن مهارت نوشتن، مرارتهای بسیاری متحمل شدهام. نوشتههایی که در اینجا میگذارم، دفترچه خاطرات یک بچه دبیرستانی نیست. برایشان سیاهی موها و آسودگی و جوانیام را دادهام. حق ندارم از بابتشان اندکی آوردۀ مالی داشته باشم؟
- نوشتن تنها مهارتِ تخصصی من است. در عمرم دست به کارهای مختلفی زدهام تا نان در بیاورم، منتها تخصصی نبودهاند. از پیکموتوری بگیر تا طراحی سایت، از کارمندی بگیر تا فروش سیدی نرمافزار در مدرسه. بهعنوان یک شهروند، حق طبیعی من است که از تخصصم درآمد کسب کنم.
- جهان به نویسندگان نیاز دارد؛ همانگونه که به سپور و پزشک. خصوصیکردن محتوا در کاغذ استنسیل، کوششی است برای زندهداشتِ احترام به گروهی که کارشان تفکر و نوشتن است.
هر لحظه، لحظۀ یادگیری است. این جمله را پیاپی به خودم یادآوری میکنم تا دچارِ «من» نشوم، تا غرور زمینگیر و بدبختم نکند، تا درهای حکمت و فهم را خودخواهانه نبندم.
از این پس، انتشار مطالب عمومی در وبلاگم محدود، انتشار مطالب در ویرگول و نشر «نشخوار مغز» در اینستاگرام متوقف خواهد شد. کانال من در تلگرام پذیرای شما است.
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه